Over ons

Haal de gezonde basis in huis!

Haal zonder gesjouw de beste kwaliteit groenten en fruit in huis met het Waterlands Krat. Ons Krat is goed gevuld met iedere week wisselende groenten voor minimaal 3 maaltijden en 4 soorten fruit, aangevuld met aardappelen en perssinaasappels. Onze producten halen we zoveel mogelijk rechtstreeks bij kwekers uit de streek waardoor we de kratten kunnen vullen met superverse producten.

Je kan kiezen uit een klein of een groot krat. Een klein krat is geschikt voor 1 à 2 personen en kost € 19.50. Een groot krat is royaler gevuld en geschikt voor 3 à 4 personen, de prijs van een groot krat is € 29.50. De éérste keer dat we je krat bezorgen rekenen we € 5 statiegeld. Dit bedrag wordt gezamenlijk met het bedrag van het krat dat je hebt gekozen door middel van een automatische incasso ingehouden van het door jou opgegeven IBAN nummer. We bezorgen op zaterdag tussen 12.00 en 19.00 uur.

Flexibel
Je kan het Waterlands Krat vrijblijvend een keertje uitproberen, of kiezen voor het gemak van een abonnement. Dan wordt jouw kratje met eerste klas streekproducten wekelijks direct bij jou thuis afgeleverd! Ga je op vakantie en wil je een keertje overslaan, geen probleem. Wijzigingen geef je heel makkelijk door per mail info@waterlandskrat.nl. Wil je je krat opzeggen dan moet je dat minimaal één week van tevoren doorgeven. Je moet dan nog wel het lopende abonnement opzeggen, dat kan heel simpel door een mailtje naar ons te sturen.